ABK Bridge Vereniging Amsterdam

Welkom bij ABK

De bridgevereniging ABK speelt op woensdagavond in het Witte Huis aan het IJsbaanpad in Amsterdam. Op de clubavond worden verschillende kampioenschappen gespeeld: paren en viertallen. Feestelijke drives zijn er ook: de K(l)aas & Wijndrive en de Nieuwjaarsdrive. In principe zijn dit besloten avonden. Voor niet-leden die als partner meekomen geldt een apart tarief.
Daarnaast doet ABK mee aan wedstrijden die door de bond georganiseerd worden, zoals het Ruitenboertoernooi (paren) en bekerwedstrijden (viertallen). ABK speelt ook in de externe viertallencompetitie mee met een aantal teams.

naar nieuwsoverzicht

Nieuws

Ruim baan voor nieuwe leden! (13 mei 2018)

Onze bridgeclub heeft plaats voor nieuwe leden. Wil je graag bridgen in een gezellige vereniging? Dan kan je bij de Amsterdamse Bridgekring nog heel veel plezier beleven.

lees het volledige bericht

zomerparen (08 augustus 2018)

De huidige top 3 in het klassement per 1 augustus met min. 3x gespeeld in dezelfde setting: 1) paar Auke-Peer met een gemiddelde score van 58,90 % 2) paar Pieter-Ronald met 57,45 % 3) paar Albert-Peter met 54,30 % Single prijs Enno met 60,20 %

lees het volledige bericht

Zomerparen (27 juni 2018)

27 juni is de zomerparen gestart.

lees het volledige bericht

sluiten