ABK Bridge Vereniging Amsterdam

Welkom bij ABK

De bridgevereniging ABK speelt op woensdagavond in het Witte Huis aan het IJsbaanpad in Amsterdam. Op de clubavond worden verschillende kampioenschappen gespeeld: paren en viertallen. Feestelijke drives zijn er ook: de K(l)aas & Wijndrive en de Nieuwjaarsdrive. In principe zijn dit besloten avonden. Voor niet-leden die als partner meekomen geldt een apart tarief.
Daarnaast doet ABK mee aan wedstrijden die door de bond georganiseerd worden, zoals het Ruitenboertoernooi (paren) en bekerwedstrijden (viertallen). ABK speelt ook in de externe viertallencompetitie mee met een aantal teams.
Meer informatie over bridge in Amsterdam en de competities vindt u op de site van het District Amsterdam.

naar nieuwsoverzicht

Nieuws

Pour Le Patton winnaar Pattoncompetitie! (12 juli 2019)

Ietwat vertraagd, maar daarom niet minder gefeliciteerd het gastenteam van Els Witteveen, Gerrit de Benis, Roland Verdonk en Maria Pel met hun overwinning van de ABK-Pattoncompetitie. Het versloeg 2Wijn&2bier in de finale!

lees het volledige bericht

start interne Patton-competitie (28 mei 2019)

29 mei start de interne patton-competitie. gespeeld wordt over drie ronden. Er hebben zich 11 teams opgegeven. Anneke gaat nog haar best doen voor een 12e team! Zie de rubriek 'uitslagen' en dan '4-tallen en patton' of 'lees verder' voor de deelnemende te

lees het volledige bericht

Elffersbekerteam eindigt in finale op mooie 2e plaats! (28 mei 2019)

Ons Elffersbekerteam heeft een knappe 2e plaats gehaald in de finale waarin 4 teams deelnamen. Addy en Yvonne, Ton en Anton, Joke en Anneke en Wim en Bas stonden voor dit resultaat! De beker kwam wel naar Amsterdam: ENPS zegevierde.

lees het volledige bericht

sluiten